Lukašenko Janša / Grupa Slovenaca protestvovala protiv Janeza JanÅ¡e u Strazburu / 28.10.2021 · predsednik vlade janez janša prisoten na seji preiskovalne komisije v državnem zboru.

Čovečanstvo sebi kopa grob, vreme da kažemo dosta. Hkrati bodo bolnišnice s sredo povečale kapacitete na intenzivnih oddelkih na 182 postelj, povečalo se bo tudi število navadnih postelj za covidne bolnike. Poseg bo potekal od petka ponoči do nedelje zjutraj, so pojasnili in uporabnike prosili za razumevanje. 16.10.2021 · poslanske skupine sds, nsi, smc in sns ter poslanca manjšin zahtevajo sklic izredne seje dz, na kateri bi obravnavali predlog novele zakona o javnem naročanju. V mestnem parku celje in na bregu zasadili 100.000 čebulic tulipanov.

Lukašenko z ruskim vetrom v hrbet: Glavni izziv za JanÅ¡o bo, ali lahko vlada brez prehudih
Glavni izziv za Janšo bo, ali lahko vlada brez prehudih from cdn.kme.si
Lukašenko z ruskim vetrom v hrbet: 16.10.2021 · poslanske skupine sds, nsi, smc in sns ter poslanca manjšin zahtevajo sklic izredne seje dz, na kateri bi obravnavali predlog novele zakona o javnem naročanju. V mestnem parku celje in na bregu zasadili 100.000 čebulic tulipanov. Predstavniki ministrstva in vodstev slovenskih bolnišnic so se danes dogovorili. Premijer velike britanije boris džonson poručio je da, ukoliko lideri sveta ne postignu ozbiljan dogovor u glazgovu, sva obećanja ranijih samita biće samo prazna priča. U je pismu bila i fotografija janšine obitelji. Poseg bo potekal od petka ponoči do nedelje zjutraj, so pojasnili in uporabnike prosili za razumevanje. 09.11.2021 · lukašenko je očitke danes zavrnil.

Premijer velike britanije boris džonson poručio je da, ukoliko lideri sveta ne postignu ozbiljan dogovor u glazgovu, sva obećanja ranijih samita biće samo prazna priča.

Neznanac je metu nacrtao i … Za več tisoč migrantov na meji s poljsko je okrivil mednarodne tihotapce ljudi, ki jim migranti plačajo večje vsote denarja za pot v boljše življenje na zahodu. Predstavniki ministrstva in vodstev slovenskih bolnišnic so se danes dogovorili. 11.11.2021 · beloruski predsednik aleksander lukašenko je danes zagrozil, da bo prekinil tranzit plina v evropo, če bo evropska unija razširila sankcije proti minsku. Radio 021, 01.nov.2021, 16:46 gutereš u glazgovu na samitu o klimi: Premijer velike britanije boris džonson poručio je da, ukoliko lideri sveta ne postignu ozbiljan dogovor u glazgovu, sva obećanja ranijih samita biće samo prazna priča. 16.10.2021 · poslanske skupine sds, nsi, smc in sns ter poslanca manjšin zahtevajo sklic izredne seje dz, na kateri bi obravnavali predlog novele zakona o javnem naročanju. Čovečanstvo sebi kopa grob, vreme da kažemo dosta. 29.10.2021 · lukašenko je konec maja kot odgovor na zaostrene sankcije zahoda proti njegovemu režimu napovedal, da migrantov v svoji državi ne bo oviral na poti do držav evropske unije. 09.11.2021 · lukašenko je očitke danes zavrnil. U pošiljkama su se nalazilo streljivo većeg kalibra i poruka "timovi čekaju naredbu" te "smrt fašizmu, sloboda narodu". 02.11.2021 · predstavniki ministrstva za zdravje in vodstev bolnišnic so se na današnjem sestanku dogovorili, da bo večina bolnišnic ukinila vse nenujne programe. V mestnem parku celje in na bregu zasadili 100.000 čebulic tulipanov.

V mestnem parku celje in na bregu zasadili 100.000 čebulic tulipanov. Radio 021, 01.nov.2021, 16:46 gutereš u glazgovu na samitu o klimi: 11.11.2021 · beloruski predsednik aleksander lukašenko je danes zagrozil, da bo prekinil tranzit plina v evropo, če bo evropska unija razširila sankcije proti minsku. Prižig prazničnih luči 27 oktobra. Poseg bo potekal od petka ponoči do nedelje zjutraj, so pojasnili in uporabnike prosili za razumevanje.

Predstavniki ministrstva in vodstev slovenskih bolnišnic so se danes dogovorili. Grupa Slovenaca protestvovala protiv Janeza JanÅ¡e u Strazburu
Grupa Slovenaca protestvovala protiv Janeza Janše u Strazburu from novidani.com
02.11.2021 · predstavniki ministrstva za zdravje in vodstev bolnišnic so se na današnjem sestanku dogovorili, da bo večina bolnišnic ukinila vse nenujne programe. To je koalicija s sns po skrajšanem postopku vložila junija, regulacija cen pa naj bi prinesla znižanje cen medicinske opreme in bolj transparentno poslovanje javnih zdravstvenih zavodov. Poljska s spremembami zakona o tujcih odpira možnost za lažji izgon nezakonitih prebežnikov. Za več tisoč migrantov na meji s poljsko je okrivil mednarodne tihotapce ljudi, ki jim migranti plačajo večje vsote denarja za pot v boljše življenje na zahodu. 24.10.2021 · janša je dobio prijetnje smrću u pošiljci koja je bila poslana na njegovu privatnu adresu. Hkrati bodo bolnišnice s sredo povečale kapacitete na intenzivnih oddelkih na 182 postelj, povečalo se bo tudi število navadnih postelj za covidne bolnike. Čovečanstvo sebi kopa grob, vreme da kažemo dosta. Predstavniki ministrstva in vodstev slovenskih bolnišnic so se danes dogovorili.

U pošiljkama su se nalazilo streljivo većeg kalibra i poruka "timovi čekaju naredbu" te "smrt fašizmu, sloboda narodu".

Za več tisoč migrantov na meji s poljsko je okrivil mednarodne tihotapce ljudi, ki jim migranti plačajo večje vsote denarja za pot v boljše življenje na zahodu. 09.11.2021 · lukašenko je očitke danes zavrnil. Radio 021, 01.nov.2021, 16:46 gutereš u glazgovu na samitu o klimi: Premijer velike britanije boris džonson poručio je da, ukoliko lideri sveta ne postignu ozbiljan dogovor u glazgovu, sva obećanja ranijih samita biće samo prazna priča. 29.10.2021 · lukašenko je konec maja kot odgovor na zaostrene sankcije zahoda proti njegovemu režimu napovedal, da migrantov v svoji državi ne bo oviral na poti do držav evropske unije. 11.11.2021 · beloruski predsednik aleksander lukašenko je danes zagrozil, da bo prekinil tranzit plina v evropo, če bo evropska unija razširila sankcije proti minsku. U je pismu bila i fotografija janšine obitelji. Prižig prazničnih luči 27 oktobra. U pošiljkama su se nalazilo streljivo većeg kalibra i poruka "timovi čekaju naredbu" te "smrt fašizmu, sloboda narodu". V mestnem parku celje in na bregu zasadili 100.000 čebulic tulipanov. 24.10.2021 · janša je dobio prijetnje smrću u pošiljci koja je bila poslana na njegovu privatnu adresu. Neznanac je metu nacrtao i … Poljska in litva ter v manjši meri latvija so tarča velikega migrantskega pritiska na svoji meji z belorusijo, ki je obenem zunanja.

02.11.2021 · predstavniki ministrstva za zdravje in vodstev bolnišnic so se na današnjem sestanku dogovorili, da bo večina bolnišnic ukinila vse nenujne programe. Neznanac je metu nacrtao i … Poljska in litva ter v manjši meri latvija so tarča velikega migrantskega pritiska na svoji meji z belorusijo, ki je obenem zunanja. Poseg bo potekal od petka ponoči do nedelje zjutraj, so pojasnili in uporabnike prosili za razumevanje. 29.10.2021 · lukašenko je konec maja kot odgovor na zaostrene sankcije zahoda proti njegovemu režimu napovedal, da migrantov v svoji državi ne bo oviral na poti do držav evropske unije.

Predstavniki ministrstva in vodstev slovenskih bolnišnic so se danes dogovorili. Tragedija pri Turnišču: voznica umrla, enoletni otrok
Tragedija pri Turnišču: voznica umrla, enoletni otrok from cdn.kme.si
V mestnem parku celje in na bregu zasadili 100.000 čebulic tulipanov. 29.10.2021 · lukašenko je konec maja kot odgovor na zaostrene sankcije zahoda proti njegovemu režimu napovedal, da migrantov v svoji državi ne bo oviral na poti do držav evropske unije. 11.11.2021 · beloruski predsednik aleksander lukašenko je danes zagrozil, da bo prekinil tranzit plina v evropo, če bo evropska unija razširila sankcije proti minsku. Predstavniki ministrstva in vodstev slovenskih bolnišnic so se danes dogovorili. Poljska s spremembami zakona o tujcih odpira možnost za lažji izgon nezakonitih prebežnikov. Premijer velike britanije boris džonson poručio je da, ukoliko lideri sveta ne postignu ozbiljan dogovor u glazgovu, sva obećanja ranijih samita biće samo prazna priča. 02.11.2021 · predstavniki ministrstva za zdravje in vodstev bolnišnic so se na današnjem sestanku dogovorili, da bo večina bolnišnic ukinila vse nenujne programe. U pošiljkama su se nalazilo streljivo većeg kalibra i poruka "timovi čekaju naredbu" te "smrt fašizmu, sloboda narodu".

U je pismu bila i fotografija janšine obitelji.

Prižig prazničnih luči 27 oktobra. 24.10.2021 · janša je dobio prijetnje smrću u pošiljci koja je bila poslana na njegovu privatnu adresu. Radio 021, 01.nov.2021, 16:46 gutereš u glazgovu na samitu o klimi: 11.11.2021 · beloruski predsednik aleksander lukašenko je danes zagrozil, da bo prekinil tranzit plina v evropo, če bo evropska unija razširila sankcije proti minsku. Poseg bo potekal od petka ponoči do nedelje zjutraj, so pojasnili in uporabnike prosili za razumevanje. Neznanac je metu nacrtao i … 02.11.2021 · predstavniki ministrstva za zdravje in vodstev bolnišnic so se na današnjem sestanku dogovorili, da bo večina bolnišnic ukinila vse nenujne programe. 28.10.2021 · predsednik vlade janez janša prisoten na seji preiskovalne komisije v državnem zboru. 29.10.2021 · lukašenko je konec maja kot odgovor na zaostrene sankcije zahoda proti njegovemu režimu napovedal, da migrantov v svoji državi ne bo oviral na poti do držav evropske unije. Lukašenko z ruskim vetrom v hrbet: 09.11.2021 · lukašenko je očitke danes zavrnil. Predstavniki ministrstva in vodstev slovenskih bolnišnic so se danes dogovorili. U pošiljkama su se nalazilo streljivo većeg kalibra i poruka "timovi čekaju naredbu" te "smrt fašizmu, sloboda narodu".

Lukašenko Janša / Grupa Slovenaca protestvovala protiv Janeza JanÅ¡e u Strazburu / 28.10.2021 · predsednik vlade janez janša prisoten na seji preiskovalne komisije v državnem zboru.. 24.10.2021 · janša je dobio prijetnje smrću u pošiljci koja je bila poslana na njegovu privatnu adresu. Čovečanstvo sebi kopa grob, vreme da kažemo dosta. Poljska in litva ter v manjši meri latvija so tarča velikega migrantskega pritiska na svoji meji z belorusijo, ki je obenem zunanja. Neznanac je metu nacrtao i … Prižig prazničnih luči 27 oktobra.

Poseg bo potekal od petka ponoči do nedelje zjutraj, so pojasnili in uporabnike prosili za razumevanje lukašenko. V mestnem parku celje in na bregu zasadili 100.000 čebulic tulipanov.